ölä,ö.äÖÄ.-

det finns ingen som ens kna ana vad mycket jag hatr mit liv.

fick mitt liv tillbaka...

fick mitt liv tillbaka för ungefär en timme sen. En hel dag utan egna cigg. den känslan går inte att beskriva....... oroligfårdampdeprimerad och mycket mer! shiettt alltsaa!! men nu lever jag igen.
imorn har jag sovmorgon JEJ! fast slutar typ tre dock.. men när den dagen är avklarad, så blir det ju FREDAG. fucking awsomeee. känner mig lite hyper just nu, men whatevvaaahhH1!
Nu ska jag försöka hitta en ny bra serie att titta på som jag kan fördriva min värdefulla tid med! FÖRSLAG?! helst lite tjejigt och massa massa DRAMA. älskart.

i know you love me. xoxo EMELIE ;D;D;D;D;;D;D;D;D;D;D;

mohehehe

6 mars

Bajs vad mätt jag är ! har vart och ätit pizza men josephine.
Gårdagen blev lite misslyckad faktiskt. Vi gjorde iordning oss och började dricka lite smått eftersom vi hade planerat utgång. Men efter några öl, så får vi reda på att festen var i tösse. och orkade inte riktigt det. Så Josse somnar och jag ligger och kollar på cougar town till 1. Sen somnade jag också. ÖS vah !? ;) haha. '
Nu sitter hemma hos josse i bengtsfors och väntar på att johan ska hämta mig. För ikväll blir det att träna på panatta med mamma. :)










4 mars

Nu sitter jag i bengtsfors hos bästaste josephine, och ska vara här tills på söndag. Vi träffas nästan aldrig, men när vi väl träffas så blir det nästan som förr. verkligen jätte kul! så ikväll blir det ut, och kanske imorn med. Roligt att inte gå ut i säffle för en gångs skull! Så jädra trött på stället och dom flesta människorna i den staden också!

Nu står josephine i duschen, så nu går jag snart ut och röker och sen är det min tur! mohaha. Tror faktiskt det kommer bli en kanonkväll. Känner mig nog lite pepp för första gång på år och dar ;) BAAJS



fast jag kommer faktiskt sakna min lilla bebis! så det får bli jätte mys med bäsen på söndag! :D


1 mars

Har haft en riktigt trevlig dag med Josephine (som jag inte har träffat på ett halvår typ), johan och stekis! Kollade på film gjorde vi, och sen åkte vi CHILLPILL! när man sitter i bagaget på bilen, alltså öppet. tog ju sin tid att få josephine att sätta sig, men till slut så gick det!! haha. så jävla kul, det enda som hördes från henne var : fan vad jag är cool! shiiieeet! och massa skriik! haha


här får ni en mycket gammal bild på mig och josephine, från 2007! :)

RSS 2.0