skolk..

samtal från lärare är alltid skojj! Idrottsläraren ringde nämligen förut eftersom jag inte har vart med på en enda idrottslektion under denna termin. Men det verkar ju som det kommer få bli ändring på det dock. Fast det är ju inte riktigt så att jag vill skolka, det har bara blivit så. Har inte haft med kläder till det, eller så har det vart utegympa vilket jag verkligen hatar. eller så har det vart bad, och jag verkligen vägrar att visa min kropp inför hela klassen. men nu börjar mitt nya liv, och jag ska försöka få ordning på det :)

.

fryser. ont i magen. ont i ryggen. borde plugga. men orkar inteeeeeeeeee.

26 oktober

Hej, är röksugen som ett as, och det verkar inte direkt som att jag kommer att klara sluta denna gången heller -.- Lika bra att ge upp snart känner jag!! får helt enkelt vara den fattiga som stinker, haha..
Idag på skolan så har vi ialla fall haft kör på alla lektionerna. Var faktiskt rätt så häftigt idag eftersom vi stog på scenen och alla hade mikrofonerna. Bara lite krångligt att jag inte kan en utav låtarna som vi ska ha, med tanke på att det kommer vara kameror på oss under låtarna så kan man ju inte direkt stå där tyst, för alla ser ju om man inte sjunger.. så idag får det bli att träna massa på låtarna :)

låtarna som vi ska ha i kören på memory lane :)  (dom är verkligen jätte kassa ju!)

ta av dig skorna
hooked on a feeling
let me entertain you


Och nej, min bebis är ingen leguan, utan det är en vattenagam :)

bebis

min bebis ligger här sover så sött!!


(ingen fjortis pluta med läppar min, utan en NAAAW min :) kanske inte syns men..)

BAJS!

mums! bajs är gott (Y)


.

Thats So Raven! bababababbabaa!
kollar på tv och äter godis! GOETT.
sen blir det chokladkräm! mammas special,
och ja, lingonveckan är påväg så jag är sugen på ALLT.
Specielt choklad. DAMN..

i'd rather be with you..

den senaste veckan har varit ett rent helvete, och verkar inte som det håller på att förändras på ett bra tag.. känner just nu för att bara gå och dö och hoppas på att "den andra sidan" är så mycket bättre. Saknar min ena halva, orkar inte ha det såhär längre, kommer aldrig hitta en bättre kompis än vad julia var för mig. Men livet går vidare, och jag får hoppas på att det kan bli som förut..



RSS 2.0