fan.

fanfanfanfanfanfanfan FAN!

jag är trött som satan. det kliar i min hals. är hes som bomben. är frysig som i helvete. JAG FÅR INTE BLI SJUK! blir jag det vet jag inte vad jag gör faktiskt! för nu vill jag ju, och jag kommer inte vara feg denna gången.. jag får inte bli sjuuuuuuk... Andra anledningar till att jag inte heller får bli sjuk är också för att jag har mina grupper på onsdag allra sista gången innan det är dansuppvisningen, måste verkligen vara där. och sen så måste jag vara med på dansuppvisningen själv. Och sen är det ju faktisk bara en vecka kvar tills jag fyller år, då vill jag faktiskt inte heller vara det.. jag tänker inte bli sjuk ! KEJ? hejs.

he he he

jag och pappa var precis med en liten mini olycka! hehe
han hämtade mig hos jullan. så helt plötsligt tvärbromsar bilen framför oss, så pappa får ju också bromsa, och då kör bilen bakom oss på oss! det blev en smäll, och jag blev jätte chockad!
Och nu börjar jag bli lite smått paranoid, för mamma sitter och fråga var tionde minut ifall jag har ont i nacken. och nu helt plötsligt börjar jag känna något, antagligen inbillning. jag skyller på mamma :o haha

blil alj!

gaaah! blir så arg på folk som klagar på att dom är FÖR smala. det fan allt jag vill!
jag vill ha så platta tuttar så att jag måste kämpa med push-up bhar för att få lite klyfta.
jag skulle inte bry mig om jag hade en platt röv, hellre för lite röv än för mycket.
jag vill också va fin! ska nog önska mig fettsugningsmojjs när jag fyller 18!


gårdagen

gårdagen blev ju inte riktigt som planerat kanske. vi skulle ha tjejkväll, med massa skitsnack och några öl. men det blev lite för mycket för min del kanske.. slutar med att jag blir väldigt arg på en viss person och går hem. allt var så löjligt så jag vet inte. det började med att hon tog skorna jag ville ha när vi skulle ut och röka! haha. sen blev jag bara irriterad på allt hon gjorde.  inte bra!

myyyyys!

idag blir det mys med brudarna. blir några öl och massa skitsnack! det gillas! 
och jag tycker fortfarande synd om mig själv, såret på knät är antagligen inflamerat! mys... 


FET

min älskade pappa är nu iväg och köper pizza! nu kommer jag nog gå upp typ 10 kg...


27 november

blööööh!
måste börja med att tacka mamma för att hon väckte mig kl 9!!!! för varför skulle man vilja sova när man är bakis som ett jävla as?  Och sen måste jag ju bara nämna vilken underbart söt ödla jag har!


min bääääbis är så tööööööt


26 november

Har haft en trevlig dag i karlstad med natalie, emil, jeanette och anton. Jag köpte balnd annat världens snyggaste mössa som jag antagligen inte kommer våga ha på mig till skolan, men ialla fall. Nu sitter jag hos mamma och väntar på att folket ska dra sig till emil, och då blir det att göra sig iordning och börja feeesta! :D Skojjig dag, och det kommer för hoppnings vis bli en rolig kväll också! :D


jag har blivit en pluggis

jag har nog alltid velat bli pluggis. har bara aldrig tyckt att det är speciellt kul att plugga, och då skiter jag i det och hoppas på att proven/redovisningarna/inlämningarna löser sig på något annat vänster. Men nu ÄNTLIGEN har jag fått in i min skalle att det faktiskt är ganska så kul att känna sig förberedd inför prov och allt det andra. Så igår satt jag och pluggade i typ tre timmar ialla fall inför ett prov jag hade idag i hitorian, och nu sitter jag SJÄLV och skriver en engelska inlämningsgrej som jag OCH julia egentligen ska göra tillsammans. inte illa menat, men jag vet att det inte kommer bli av när vi väl umgås, för varför plugga istället för att ha kuL!? så därför leker jag nu pluggis! :D NÖJD hihi

*******

du måste seriöst vara en tankeläsare eller synsk!! så fort jag bestämmer mig för att helt enkelt sluta bry mig om dig, och kanske äntligen gör det rätta så kommer du där runt hörnet och får mig att börja tvivla. Jag vet hur jag vill ha det, och det är inte dig jag vill ha, JAG VILL HA *******!!!! jepps.

25 november

idag var det bara en sån skoldag som man undrar vad fan man gör i skolan!! hade en lektion på 20 minuter ungefär eftersom vi hade prov i historia. kändes som jag kunde rätt mycket, men får se hur det går helt enkelt. vore ju faktiskt ganska så kul att få ett G på något prov någon gång! nu sitter jag hos ida och tittar på när hon jul pyntar! JULEN ÄR ÖVERSKATTAD! fattar inte hur man orkar pynta, och speciellt inte när man ändå snart ska plocka bort det igen. over and out!


tisdag

1. jag har verkligen lärt mig en läxa.. ALDRIG SKOLKA! fan. varför kunde jag inte lära mig utav det förra året. jag vet ju att det inte slutar roligt. det slutar med ett brev hem om att jag har för mycket ogiltig frånvaro, och sen blir det inte så jätte kul här hemma.. haha. Fast denna gången har jag haft tur och hunnit tagit brevet innan dom har sett det. men vänta bara, fortsätter jag skolka så kommer dom väl både dra in studiedraget och ringa hem.. så har faktiskt börjat gå på alla lektioner nu! till och med idrotten. Och vad i helvete har ens föräldrar med skiten och göra, det är mitt liv. och JAG borde få varningen, inte dom väl ?  ehh aa.


urkens..

Det här kommer bli en jobbig vecka känner jag.. måste plugga matte tills på tisdag, och historia tills på onsdag.. När ska jag hinna med sånt, eller ens få orken till att göra det? emelie och skolan går verkligen inte ihop. sen funderar jag på att vara med på idrotten för första gången nu denna terminen, är nog dags nu känner jag ;s PLUS att jag har alla danser att göra klart. och fixa alla låtar inför dansuppvisningen som är om typ två veckor. SHIET give me a break!!!


13 november

hade jätte kul igår! blev lite mycket dock. och ringde någon jag inte borde ha ringt till. FAN vad jkag skämms.. haha! Märkte också igår vad mycket jag har saknat min jullan, det känndes verkligen som "förr" när vi gjorde iordning oss inför kvällen med massa prat, gammal musik och ÖL ! men ikväll blir det den berömda emelie&julia dipp kväll! :D ska bli så mys så! :) Men nu ska jag gå ner och göra en sallad till mamma som hon kan ta när hon kommer hem från jobbet. gjorde jämt nyss en äckligt god sallad med värdens godaste salladsdressing till mig själv och tycker att mamma förtjänar en också ! hihi :D ibland är jag bara föööör snäll! :D hihi

bhfjkcil

jag får damp!
det klart att man ska säga vad man tycker till sin kompis, men det finns faktiskt en gräns.
om jag är glad, kan inte du vara glad för min skull då ?

RSS 2.0