okej ?

E - HEEEJ BLOGGEN!
B - HEJ EMELIE!
E - Hur är det ? allt bra ?
B - jodå! livet leker, själv ?
E - det går väl.. inte sådär.. jätte bra kanske..........................
B - vill du skriva av dig kanske?
E - nej, för du förstår, allt handlar om att jag har världens bloggtorka..
B - inte lätt ;s
E - nej.. jag tror jag kommer tillbaka när jag har något intressant att skriva istället :)
B - gör så ! :) HEJDÅÅ!
E - HEJSVEJJS!


azxscdfghyjuk

sidärjah! Nu har man kommit hem från en riktigt lugn myskväll med jullan. Lika roligt som alltid :) och vi har kommit på att vi är verkligen självsfränder (stavning?). Vi har jätte mycket gemensamt jag och jullan! saker jag till och med trodde jag var ensam om, hmm. Glad att jag har dig sötnosen!<3

Nu blir det att lyssna klart på denna låten jag lyssnar på nu och sen stänga ner här och slänga mig i bingen! :)
Godnatt :)


28 maj

HEEJ!

Sitter i skolan och har ULS just nu. Försöker bli klar med slutentan, men det börjar gå väldigt långsamt just nu faktiskt.. har bara två frågor kvar på godkänt-frågorna, men man måste ju skriva ett så himla långt svar på allt. Idag slutar jag halv fyra och då blir det drekt in till stan med natalie. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Har inte riktigt pengar till något heller så det ser ganska mörkt ut -.- Hungrig är jag också, bara väntar på att klockan ska bli 10.35 så vi har matrast! men nu ska jag fortsätta skriva klart denna skiten! så hejråå.

Ny Design!

Nu har jag äntligen fått en ny design utav Josephine! Tack så jätte mycket :D Blev verkligen jätte nöjd, gillar det när det är ganska simpelt, för jag stör mig när det blir så mycket grejer överallt!

Nu har jag också hunnit misslyckad två saker på hmm, fem minuter kanske?.. Skulle ju lägga in massa bilder från idag. Men nu bestämde sig min bärbara dator som har alla bilder för att sluta fungera. Den är lite som den är och ska därför snart in på lagning. Ska bara orka lägga över alla bilder, musik, filmer på ett usb. Men det blir ju fan aldrig av. Men ajaa. Sen skulle jag ju också plugga ULS, men det gick ju inte heller så jätte bra, orkar verkligen inte! Och det jobbiga är att jag får väldigt mycket att göra under förmiddagen imorgon på skolan eftersom det är då den sluttentan i ULS ska in -.- kommer inte gå detta.. Men om jag inte skulle få godkänt så skulle det ju inte vara hela världen ialla fall, eftersom jag ska ändå inte gå kvar på barn & fritid. men det vore ju ganska skönt att ha lite extra poäng!

Men nu ska jag snart gå och lägga mig ! så godnatt :)

todaaay!

bilder från idag!


Natalejj!!


Anna!


Jag


Usch och fyyyyy!


Sist men inte minst! Min blivand man, han i blått! :D japp..

CHACHA!

CHA CHA BLOGGEN!

Dagen hart vart helt okej! Och måste säga turksötisen "blinkatjing" gjorde min dag! Han sa några ord till mig!! Jag tror jag dog lite där, och var säkert röd som en tomat i ansiktet... Men men, han är min en vacker dag, han ska bara dumpa sin tjej först :) men vafaaan, jag brädar henne lätt! pfft.. AJA! sen lekte jag paparazzi utanför skolan, så sen ska ni får se ALLA mina bästa kompisar :)det är några, och alla uppskattade faktiskt inte att jag tog kort på dom heller.. Men skit samma! :)


gnatt

Imorn blir det skolan igen! får hoppas att inte huvudvärken och hela fadderuttan kommer tillbaka. För jag orkar verkligen inte vara i skolan när jag mår så konstigt. Och jag kan ju inte vara hemma för mycket heller dom här sista veckorna i skolan ;s Så nu dom här två sista veckorna får jag försöka så mycket jag kan med att bli klar med allt i skolan, kommer antagligen inte bli klar med allt med tanke på att det är väldigt mycket-.- men ajaaa.. Nu får jag ialla fall slänga mig i bingen! Natti Natti måma gottis!  :)


jävla fittkärring!

Sitter och pratar med Natalie i telefonen och pratar om allt möjlig och bland annat om hur dum våran lärare är i huvudet!! Helt jävla störd. Det är så att vi i klassen ska åka till göteborg den 7 juni och gå på liseberg. Men nu är det så att jag är väldigt åksjuk och känner att jag inte vill slösa pengar på att åka dit bara för att bära mina kompisars väskor och dret när dom åker karuseller. Jag kan inte åka något, så vafan ska jag göra där känner jag! men jag är tvungen att följa med, annars får ingen i klassen åka eftersom hon vill att alla i klassen ska vara med. Ska jag förstöra för alla i klassen pga att jag är åksjuk då eller ? jävla fittkärring säger jag då :) Och vad spelar det för roll om jag är med eller inte, eftersom jag kommer ju ändå att vara på skolan och jobba.. GAAH! Blir så arg, jag kokar verkligen just nu -.-


bläää

Nu när jag vart hemma och vilat hela dagen kanske det är dags att börja städa min lilla stuga!! :) Ska bara få orken.. Skit samma, den kommer inte ändå, så det är bara att börja ;o


that's right!

bort med dom dåliga vanorna!



Och in med nya kläder!




Så känner jag! :D


boys boys boys....

jag har kommit på vad gruppen på facebook "hey, i'm a girl. I ignore nice guys and chase ass holes and then complain about it" stämmer så jädra bra. Just nu hatar jag killar, klagar på dom hela tiden. Men egentligen varför kan man inte bara fastna för en bra kille någon gång.. Som till ex. en av mina bästa kompisar är en kille och är verkligen hur gullig och snäll som helst, inte för att jag vill ha honom så. Men varför kan man inte fastna för såna snälla killar, för han är ju inte den enda snälla killen. Eller just nu känns det ju som det, men jag vet ju att det inte är så ;p  

Jag har äntligen släppt den killen jag velat ha i snart ett år, för han behandlade ju mig (och andra tjejer) helt fel. Det gick från att han var den mest perfekta killen enligt mig till att jag blir äcklad av honom.. usch! fattar inte hur man kan hålla på så som han gjorde. Glad att jag äntligen insett hur dum han verkligen är. Och att det inte alls är mitt fel att det alltid blev som det blev.

Från och med nu vill jag ha motsatsen av honom!! :)


HAHA! en full micke i min klännig! ;p


25 maj.

Har svenska nu och ska skriva en fantay berttelse, eller typ ett första kapitel. Men istället så sitte jag här vid facebook, och nu försöker slänga in ett inlägg här i bloggen. Var faktiskt på tiden nu att jag skrev här med tanke på att jag aldrig gör det längre, och jag säger ändå hela tiden att jag ska börja skriva, så skriver jag kanske två inlägg och sen glömmer jag helt bort att jag ens har en blogg ;p haha.

Sen efter en mycket slapp dag i skolan så ska jag till natalie och plugga. Har ett prov i svenskan som ska lämnas in, om antiken också.. inte så där jätte kul att skriva om. Men ska ialla fall försöka få in så mycket som möjligt nu innan skolan slutar! :) Och nu är det ju typ bara två veckor kvar! :D:D:D ÖVERLYCKLIG!!

RSS 2.0