lajdidaa!!

Sitter uppe med mamma och tittar ett medium liknande program och har datorn i knät. Sitter och skriver med Josse, känns jätte bra, eftersom vi knappt pratar längre. Känns som vi har tappat kontaktan väldigt mycket. Så det är kul när vi pratar om allt som händer. Annars idag har jag vart med Jullan på stan och sen har vi vart hemma hos Fanny ohc tittat på film med massa. Jätte mysigt :D

Och imorn blir det väl till åmål antar jag, så kanske det blir till Mille på fest eftersom han fyllde 18 år nu för någon dag sen. Men det beror ju mycket på hur vi kommer dit och hem efter som det var en bit utanför åmål. Men hoppas det blir dit också hoppas jag att det blir kul i så fall! :)

:)

Dom gammla goda tiderna :)






12 februari

Hej och håå!

Sitter och väntar på att Jullan ska svara!!
Antingen sitter hon framför tvn och orkar inte svara.
Eller så orkar hon bara inte prata så hon går lägger kudden på telefonen så hon slipper ljudet.
Det är jullan det, Lika lat som alltid ;) haha..

.

Gud så roligt det är att den man är hur jävla kär i som helst väljer att varje dag skriva till ens kompis. Typ som vi bytt plats. Där du är nu, där var jag för ett tag sen. Det var mig han skrev till varje dag. Och nu är det dig..

9 Februari

hej och hå!

Gud så trötter jag är, men ändå kan jag inte slita mig från one tree hill.. Dagarna bara flyger iväg nu under praktiken. Eftersom jag typ jämt har sovmorgon till kl ett så blir det ju att jag sover till klockan tolv sen drar ja till bylunda och är där tills klockan är nio. Och när jag väl kommer hem är jag helt död, och bara ligger och tittar på one tree hill. Typ samma visa varenda dag ;p Men det ska bli gött att komma tillbaka till skolan snart, typ bara en och en halv vecka kvar. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag saknar till och med en del lektioner, haha. Men jajaaa.. Nu ska jag fortsätta titta på one tree hill och sen sova :) så godnatt på er! <3

7 februari

hellO!

Nu är jag i åmål och har vart sen i fredags. Har vart varit jätte skojjigt verkligen.
Nu blir det snart att dra till konsum eller något, är så jävla godis sugen!
Sen blir det väl att titta på någon film eller något, och komma i säng ganska tidigt :)
Imorn blir det att dra till skolan en sväng så jag kan fixa busskortsgrejjerna,
Och efter skolan måste jag dra till säffle eftersom jag måste till bylunda till klockan halv elva.
Också slutar jag klockan halv tre :D:D goo dag!

3 februari

Tusan vad trött jag är! ändå gick jag upp klockan 12 imorse.
Idag har jag vart på bylunda från klockan ett, har vart riktigt trevligt idag faktiskt.
Och efter det träffade jag sötsaken :D inte heller helt fel.
Men nu blir det att titta på lite one tree hill nu när jag har fått tillbaka min dator.
Så godnatt!

min bäbis är borta..

Nu är min dator borta några dagar.. Den är faktiskt hemma hos natalie eftersom fläkten låter nåt så förbannat, så nu ska jonas se vad det kan vara för fel på den. Så nu får jag sitta vid den här gammla dreten tills jag har fått tillbaka den. Jag som har nya avsnitt på den som jag hade tänkt att titta på ikväll. DAMN! Jag vet, jag är lite nörd när det gäller datan.. Men snart blir det ialla fall att hoppa in i duschen och sen lägga mig och titta på tv tror jag :) pusshej!

2 Februari

Tjallop!

Vaknade imorse och mådde mycket bättre, och et gör jag nu med om inte bättre ändå. Får bli till Bylunda imorgon alltså. Nu ligger jag jag tittar på one tree hill. Har bara tittat på one tree hill under tiden jag vart hemma nu.
Eller jag tittade på good will hunting också, som tydligen skulle vara jätte bra. Men det tyckte nog inte jag då.
Men men, Snart blir det att få lite mat i magen och sen ska jag försöka ta mig till Natalie så hennes pappa får titta på min dator, för min fläkt låter så himla högt vilket den inte ska göra.
Men nu ska jag fortsätta nörda one tree hill, so bye bye!

ååh!

Har  precis kommit hem från dansen, kanske inte var det smartaste att va med och dansa själv, för nu är jag helt krit vit i ansiktet och mår ännu sämre.. Så det får nog bli att stanna hemma imorn igen.

Nu är det så att om jag någonsin ska få flytta vilket jag ska! så måste jag fixa ett jobb, så jag tjänar money. Och sen måste jag börja städa mitt rum så jag kan visa att jag kan hålla rent och städat. Men vad dumma är dom inte dåå!? Det är klart man (jag) inte bryr mig om hur det ser ut i ett rum jag aldrig är i. Och sen om jag hade en lägenhet är det ju klart att jag håller det städat. Eftersom det måste jag ju ha.. Jaja, jag kommer väl bli fast i denna jävla äckliga hålan ressten av mitt liv. JIPPI!


1 Februari

hej och hå!

Den första dagen på den nya månaden fick det bli att stanna hemma och tycka synd om mig själv. Är så himla förkyld så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men snart ska mamma ner och köpa halstabletter till mig, och nu sitter jag med varm oboy. Så det är ju gött! Men nu får det bli att sätta på lite one tree hill och bara ligga i sängen och bara götta sig när man väl är hemma från skolan/praktiken.

RSS 2.0